Teamleider voedselverwerving

mrt 21, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel? Meld je dan aan als teamleider voedselverwerving van de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe. 

Dit zijn wij

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen die niet genoeg voedsel kunnen kopen om dagelijks een behoorlijke maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week aan zo’n 800 huishoudens met 2.200 personen waaronder veel kinderen, in Nijmegen en in de gemeente Overbetuwe een aanvullend pakket voedsel. Met bijna 300 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan extra voedsel en gaan we voedselverspilling tegen.

Dit ga je doen

Als Teamleider Voedselverwerving (M/V) ben je verantwoordelijk voor het verwerven van voedsel voor ruim 800 huishoudens (2200 mensen) per week. Je bent het aanspreekpunt voor alle voedselleveranciers van onze Voedselbank en doet je werk in nauwe samenwerking met de teamleiders van Voorraadbeheer en Transport. Je bent onderdeel van het Productgerichte proces.

Je onderhoudt periodiek contact met (bestaande) leveranciers. Daarnaast coördineer je de jaarlijkse (2x) inzamelingsacties bij supermarkten in de regio van de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe.

Ook ben je het aanspreekpunt voor voedselaanbod van buitenaf dat via mail (secretariaat) of telefoon (telefoondienst) aan ons aangeboden wordt waarbij je het aanbod beoordeelt en de noodzakelijke acties onderneemt.

Je verzorgt de planning van je team en de transportploeg voor het opvolgen van afspraken. Je stuurt aan welke leveranciers bezocht moeten worden op de vaste afhaaldagen, dinsdag en donderdag. Waar nodig spring je zelf bij.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Je kunt een team van vrijwilligers aansturen en legt gemakkelijk contact op alle niveaus in een organisatie.

Netwerken en relatiebeheer zijn niet vreemd voor je. Daarbij ben je vasthoudend, overtuigend en werk je vooral ook oplossingsgericht.

Meer info?

Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken bij ons in de loods, de koffie/thee staan klaar. Neem hiervoor, of voor meer informatie, contact op met Harry Rombout, 06-80094134.

Geïnteresseerd?

Je kunt je aanmelden door een mail, voorzien van een korte motivatie, te sturen naar vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen

info@voedselbanknijmegen.nl
06 221 34 130

Bank: NL61RABO0104083255