Steunen

Met een (voedsel-)donatie, sponsoring of actie

De Voedselbank verleent gratis hulp. Vrijwilligers werken er voor niets en voedsel wordt vaak gratis aangeleverd. Toch kost zo’n organisatie geld. Denk aan kosten voor inkoop van bepaald vers voedsel, opslag, koeling, materialen, uitgifte, promotie, vervoer, etc. Alle hulp is welkom!

Donateur worden

Al met een donatie van € 5 per maand kunnen we gezond extra voedsel aanschaffen waaraan we regelmatig tekort hebben, zoals eieren, kaas en koffie, en elke week namens u iets extra’s in een voedselpakket doen. Maar ook een eenmalige bijdrage van bijvoorbeeld €25 helpt!

Wij zijn een ANBI-organisatie waardoor uw gift fiscaal aantrekkelijk is.

Sponsoren als bedrijf

Als Nijmeegse organisatie levert u natuurlijk ook graag uw bijdrage. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij u geen trend, maar een vanzelfsprekendheid. Word vriend van de Voedselbank. Download hier machtigingsformulier en stuur het ondertekend terug.

Steun ons met een donatie

Al met een donatie van € 5 per maand kunnen we gezond extra voedsel aanschaffen waaraan we regelmatig tekort hebben, zoals eieren, kaas en koffie, en elke week namens u iets extra’s in een voedselpakket doen voor een gezin in Nijmegen.

Voedsel doneren

Heeft u voedsel over? Veel bedrijven blijven met restanten zitten. Artikelen die ‘over’ zijn of niet meer verkoopbaar zijn. In veel gevallen is hier nog prima iets mee te doen. Natuurlijk moet dit dan wel de moeite waard zijn en geen duur grapje worden. Wij hebben hier een goede bestemming voor, en faciliteren met transport en opslag. 

Actie organiseren

Een actie om voedsel in te zamelen helpt ons het meeste, omdat we dan ook voedsel kunnen inzamelen dat anders overbodig wordt: voedselverspilling tegengaan is een belangrijke extra doelstelling voor ons! Maar ook  acties om geld in te zamelen waarmee we voedsel kunnen aanschaffen dat we te kort komen, zijn heel welkom.