Onze sponsors

De Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe is dankbaar voor de gulle bijdragen van onze sponsoren. Samen met het werk van vrijwilligers en de bijdragen van particulieren en andere partijen maken zij ons werk mogelijk.

Ook sponsoren?

Ook graag een steentje bijdragen aan Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe met uw organisatie? Kijk hier hoe u ons kunt steunen.

Kerken

Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe ontvangt regelmatig donaties van een groot aantal kerken en diaconieën, als mede stichtingen gerelateerd aan deze kerken. Ook organiseren zij acties om voedsel in te zamelen.

Gemeenten

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe kan gelukkig rekenen op een structurele bijdrage van de gemeenten Nijmegen en Overbetuwe.

Stichtingen

Onderwijsinstellingen

Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe ontvangt regelmatig donaties van een groot aantal onderwijsinstellingen, personeelsverenigingen daarvan en groepen leerlingen of studenten verenigingen, die door middel van acties geld en of voedsel inzamelen.

Supermarkten

Technologie sponsors

Onze voedselbank kan gratis of tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de software en technologie van deze bedrijven.

Overigen