Medewerker supermarkt

jun 10, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van voedsel? Meld je dan aan als medewerker supermarkt van de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe.

Dit zijn wij

Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe voorziet zo’n 800 huishoudens, waarvan 1000 kinderen, van een voedselpakket en boodschappen in Nijmegen, Elst en Zetten. Met ongeveer 280 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen met voedsel en gaan we voedselverspilling tegen.

Supermarkt

In het najaar van 2024 zal de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe een supermarkt openen in winkelcentrum Dukenburg. In deze supermarkt kunnen klanten van de Voedselbank zelf winkelen op een vast moment in de week. De supermarkt zal meerdere dagen per week open zijn waarbij er per dagdeel een team aanwezig is voor de praktische organisatie. Het team wordt aangestuurd door een teamleider supermarkt. De supermarkt wordt dagelijks bevoorraad vanuit onze centrale loods.

We zijn op zoek naar medewerkers voor minimaal één dagdeel per week

Dat kan op de dinsdag, woensdag en vrijdag in de ochtend shift van 08.30 tot 12.30 of de middag shift van 12.30 tot 16.30. Op de donderdag zijn de tijden afwijkend. Er is er een middagshift van 13.30 tot 17.30 en van 17.30 tot uiterlijk 21.30.

Dit ga jij doen

Als supermarktmedewerker heet je, in de ochtend of middag shift, de klanten welkom en begeleidt hen zo nodig met de boodschappen. Je vult de schappen aan en houdt de winkel netjes. Je zorgt voor een goede sfeer, maakt een praatje en verzorgt een kopje koffie.

Samen met het team zorg je dat de winkel goed loopt en dat de klanten zich welkom voelen.

Dit ben jij

  • Je bent geduldig, hulpvaardig én bezit goede communicatieve en digitale vaardigheden.
  • Je bent fit, klantvriendelijk en behulpzaam.
  • Je bent enthousiast over de bijdrage die je kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Wil je meer informatie over deze vacature? Stuur je vraag naar supermarkt@voedselbanknijmegen.nl.

Geïnteresseerd?

Graag zien we je bericht met de voorkeur voor een dagdeel en een korte motivatie tegemoet op supermarkt@voedselbanknijmegen.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen

info@voedselbanknijmegen.nl
06 221 34 130

Bank: NL61RABO0104083255