Teamleider Supermarkt

jun 10, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van voedsel? Meld je dan aan als teamleider supermarkt van de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe. Voor iedere dag dat de winkel open is zijn we op zoek naar een teamleider.

Dit zijn wij

Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe voorziet zo’n 800 huishoudens, waarvan 1000 kinderen van een voedselpakket en boodschappen in Nijmegen, Elst en Zetten. Met ongeveer 280 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen met voedsel en gaan we voedselverspilling tegen.

Supermarkt

In het najaar van 2024 zal de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe een supermarkt openen in winkelcentrum Dukenburg. In deze supermarkt kunnen klanten van de Voedselbank zelf winkelen op een vast moment in de week. De supermarkt zal meerdere dagen per week open zijn waarbij er per dagdeel een team aanwezig is voor de praktische organisatie, inclusief een teamleider. De supermarkt wordt dagelijks bevoorraad vanuit onze centrale loods.

Dit ga jij doen

Als teamleider supermarkt stuur je de groep medewerkers van de dag aan. Op dinsdag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 16.30 en op donderdag van 13.30 tot uiterlijk 21.30.

Je opent en sluit de winkel en tussendoor ben je aanspreekbaar voor zowel de medewerkers als de klanten. Je zorgt voor een goede sfeer en houdt overzicht over alle taken. Dat betekent dat je het aanspreekpunt bent voor de bevoorrading van de winkel, verantwoordelijk voor de dagelijkse aanpassing van het assortiment en verantwoordelijk voor de klantbeheer administratie.

Daarnaast is er regelmatig overleg met de andere teamleiders supermarkt en terugkoppeling aan de coördinator supermarkt .

Dit ben jij

  • Je bent een sociale verbinder.
  • Je bent betrokken, hulpvaardig, voelt verantwoordelijkheid én bezit goede communicatieve en digitale vaardigheden.
  • Je hebt inzicht in logistieke processen en ervaring in het aansturen van een team is een pré.
  • Je bent enthousiast over de bijdrage die je kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Wil je meer informatie? Stuur je vraag naar supermarkt@voedselbanknijmegen.nl.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Graag zien we je bericht met de voorkeur voor een dag en een korte motivatie tegemoet op supermarkt@voedselbanknijmegen.nl.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen

info@voedselbanknijmegen.nl
06 221 34 130

Bank: NL61RABO0104083255