Teamleider Inpakploeg Diepvries 

jun 4, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een aanvullend pakket met levensmiddelen?   

Dit ga je doen; 

De inpakploegen pakken wekelijks ca. 800 voedselpakketten in bij ons in de loods aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen. Aanvullend op de voedselpakketten krijgen onze huishoudens ook koel- en vriesproducten mee. De diepvries wordt op dinsdag, per uitgiftepunt, ingepakt in koelboxen. Als teamleider bereid je het inpakken van de vriesproducten voor en je stuurt een team aan van 3-4 collega’s. Je wordt hierbij ondersteund door het team van voorraadbeheer. Je bent bereid om je de regelgeving omtrent diepvries eigen te maken. Ook handel je de daarbij behorende administratie af. Je deelt het teamleiderschap met een collega zodat je elkaars back-up kunt zijn.  

Voor dit werk dienen volle boxen en kratten getild te worden en af toe dien je de kou te trotseren in de vriescel (- 20) waarvoor beschermende kleding beschikbaar is.  

Je bent flexibel inzetbaar op maandag tussen 09:30 – 14:30 uur en standaard op dinsdagen van 09:00 tot 13:00 uur. 

Dit ben of word jij;  

  • Je bent een sociale verbinder.  
  • Je bent betrokken, hulpvaardig, voelt verantwoordelijkheid én bezit goede communicatieve en digitale vaardigheden.  
  • Je hebt inzicht in logistieke processen en kunt vooruitkijken met betrekking tot voorraad en hierop inspelen.  
  • Je bent enthousiast over de bijdrage die je kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. 
  • Daarnaast kunt je met een stapelaar overweg of bent bereid om op korte termijn dit certificaat te behalen (dit zal de Voedselbank voor je organiseren).  

Meer informatie? 

Meer weten? Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken in de loods. Je kunt je daarvoor aanmelden en/of meer informatie verkrijgen bij Margriet Bosma, via 06 2324 4045 of kpcoordinator@voedselbanknijmegen.nl 

Geïnteresseerd? 

Graag ontvangen we dan een berichtje voorzien van een korte motivatie van je via vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl