Medewerker(s) voorraadbeheer

apr 19, 2024 | Vacatures

Nijmegen, 8-12 uur per week

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket voedsel? Meld je dan aan als Medewerker Voorraadbeheer.

Dit zijn wij

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen die niet genoeg voedsel kunnen kopen om dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week aan zo’n 900 gezinnen, waaronder meer dan 1000 kinderen, in Nijmegen, Elst en Zetten een aanvullend pakket voedsel.

Dit ga je doen

Als Medewerker Voorraadbeheer help je bij het bijhouden van de voorraden in de stellingen, de voorraden die onderweg zijn en de voorraden die in de toekomst nodig zijn. Daarnaast houd je bij in een database. Je eerste aanspreekpunt is de Teamleider Voorraadbeheer. Hieronder staat een niet volledige opsomming van je werkzaamheden om een indruk te krijgen:

  • Assisteren bij het beheer en opslag inkomende goederen via Voedselverwerving of lokaal initiatief
  • Magazijn werkzaamheden
  • Registreren in het opslagsysteem
  • Registeren THT-data
  • Registreren temperaturen van de gekoelde en ingevroren voedingsproducten

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je hebt affiniteit met logistieke processen. Je bent een persoon die stevig in zijn schoenen staat, proactief en vindingrijk is. Bovendien beschik je over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en vind je het leuk deel uit te maken van een enthousiast team vrijwilligers. We verwachten dat je gemiddeld 8-12 uur per week met je taak bezig zult zijn, verspreid over meerdere dagen van de week.

Meer informatie nodig?

Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Froukje de Vries 06-18779097. Je bent van harte uitgenodigd om eerst een keer te komen kijken in de loods.

Geïnteresseerd?

We zien je reactie, met een korte motivatie, graag tegemoet via vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen

info@voedselbanknijmegen.nl
06 221 34 130

Bank: NL61RABO0104083255