‘ABAB Doet’ bij Voedselbank Nijmegen!

apr 3, 2024 | Acties, Nieuws

Op zaterdagochtend 16 maart 2024 verwelkomde Thea Creemers van de Voedselbank Nijmegen een enthousiaste groep medewerkers van ABAB Nijmegen en Boxmeer.

Samen bundelden ze hun krachten in het kader van de activiteit ‘ABAB Doet’, met als doel onze voedselkratten een grondige schoonmaakbeurt te geven. Een essentiële taak die bijdraagt aan onze missie om wekelijks 800 voedselpakketten samen te stellen voor mensen die financieel in de knel zitten.

Het oorspronkelijke plan was om de groene kratten schoon te maken, maar door de efficiënte aanpak besloot de groep om ook de overige kratten een extra schoonmaakbeurt te geven.

Deze dag was niet alleen leuk en nuttig, maar ook bijzonder betekenisvol en leerzaam. Het benadrukt de kracht van gemeenschappelijke inzet en het belang van ondersteuning aan hen die het nodig hebben. Namens iedereen bij de Voedselbank willen we ABAB en alle betrokken medewerkers hartelijk bedanken voor hun inzet en de mooie ervaring die we samen hebben gedeeld. We kijken uit naar nog veel toekomstige samenwerkingen.