Mooi resultaat AH actie

apr 27, 2023 | Nieuws

Op Zaterdag 22 april heeft de Voedselbank Arnhem Overbetuwe een actie gehouden in filialen van Albert Heijn in Nijmegen en Oosterhout. De hele dag stonden vrijwilligers van de Voedselbank in de winkels om klanten te vragen iets extra’s te kopen voor de Voedselbank. Dat werd door veel mensen gedaan.

Het was relatief rustig in de winkels. Mogelijk vanwege de vakantie? Toch doet het resultaat niet onder voor andere jaren. In totaal zijn zo’n 650 dozen met voedsel verzameld. De hele dag reden busjes af en aan om nieuwe dozen te brengen en voorraad in te nemen. In de loods werden deze dozen door een groep vrijwilligers meteen gesorteerd.

In de winkels blijken veel mensen bekend met de actie, uitleg is vaak niet meer nodig. Reacties zijn heel divers: “Ik heb een lékkere pot hazelnootpasta gekocht. Die vind ik zelf lekker en gun ik de mensen van de voedselbank ook”, maar ook “Ik kan zelf nauwelijks rondkomen, iets extra’s kopen zit er echt niet in”.

De actie was weer een succes! Dank aan alle medewerkers van Albert Heijn, de vrijwilligers van de voedselbank en natuurlijk alle mensen die voedsel hebben gedoneerd.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen

info@voedselbanknijmegen.nl
06 221 34 130

Bank: NL61RABO0104083255