Albert Heijn winkelactie 9 april

mrt 9, 2022 | Nieuws

De Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe voorziet wekelijks ruim 700 gezinnen van voedselpakketten. Om deze pakketten te vullen, werken we regelmatig samen met lokale supermarkten voor een inzamelingsactie. Op zaterdag 9 april is het weer zo ver: bij verschillende Albert Heijn winkels in Nijmegen en omstreken kunnen klanten van Albert Heijn levensmiddelen doneren tijdens onze winkelactie.

In de deelnemende supermarkten vind je, tussen 10.00 en 16.00 uur, onze Voedselbank stand of tafel. Alle Albert Heijn klanten worden bij binnenkomst verwezen naar de producten waar de meeste behoefte aan is. Onze vrijwilligers voorzien klanten van uitleg en advies. Klanten die een of meerdere producten willen doneren, kunnen deze meenemen naar de kassa. Na het afrekenen leveren zij de gekochte artikelen in bij onze vrijwilligers.

Help een handje mee!
Lijkt het je leuk om mee te helpen tijdens deze winkelactie, alleen of samen met vrienden? Je bent van harte welkom om als vrijwilliger in een Albert Heijn bij jou in de buurt te staan op zaterdag 9 april. Stuur een mail naar Peter Ovink (peter.ovink@voedselbanknijmegen.nl)
voor meer informatie en/of om je aan te melden.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen

info@voedselbanknijmegen.nl
06 221 34 130

Bank: NL61RABO0104083255