Medewerker Intake

jan 24, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe.

Dit zijn wij

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen zo arm dat ze niet genoeg voedsel kunnen kopen om voor hun gezin dagelijks een goede maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week aan zo’n 900 huishoudens, waaronder veel kinderen, in Nijmegen en in de gemeente Overbetuwe een aanvullend pakket voedsel. Met ruim 200 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan extra voedsel en gaan we voedselverspilling tegen. Een van onze doelstellingen is ook om het uit te geven voedselpakket steeds gezonder van samenstelling te laten zijn.

Dit ga je doen

Als medewerker Intake behandel je aanvragen voor een voedselpakket. Je ziet toe op de naleving van de voorwaarden voor toekenning, zowel bij inschrijving als daarna.

Nieuwe klanten worden aangemeld bij de Intake en bestaande klanten kunnen met hun vragen terecht bij de Intake. Je hebt via telefoon en e-mail contact met verwijzende instanties, met klanten en met de teamleiders van de uitgiftepunten.

Je werkt met een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor de Voedselbanken.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Je bent sociaal invoelend, proactief en vindingrijk. Je hebt ervaring met digitaal werken en bent handig met kantoorsoftware, zoals Excel. Bovendien beschik je over een dosis humor en vind je het leuk deel uit te maken van een team vrijwilligers.

Je bent beschikbaar om dinsdagen vanuit het kantoor van de voedselbank te werken. Daarnaast ben je bereid op andere momenten in de week nog van huis uit te werken, als dat nodig is.
Een VOG is een vereiste en wordt door ons betaald.

Meer informatie

Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Hanneke van der Logt-Ebberink, het best bereikbaar via mail intaketeamleider@voedselbanknijmegen.nl en telefonisch op dinsdag van 09:00 tot 16.00 uur via nummer 06 2311 2318.

Lijkt dit je wat?

Dan ontvangen we graag een korte motivatie voorzien van je contactgegevens via vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl