Teamleider uitgiftepunt – locatie Elst 4-6 uur p/w

mrt 19, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel? Meld je dan aan als teamleider Uitgiftepunt van de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe.

Dit zijn wij

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen die niet genoeg voedsel kunnen kopen om een dagelijks gezonde maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week een kleine 1.000 aanvullende voedselpakketten, in Nijmegen, Elst en. Met zo’n 200 enthousiaste vrijwilligers ondersteunen we mensen met voedsel en gaan we voedselverspilling tegen.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je bent fit, een trouwe en sociale medewerker en voor een langere periode beschikbaar op vrijdag van 13:00 tot 16.00 uur. Je kunt goed overweg met e-mail en internet/sharepoint. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers die samen zorg dragen voor een goede en vriendelijke overdracht van de voedselpakketten aan onze klanten

Dit ga je doen

Als teamleider van een uitgiftepunt werk je met een team dat je aanstuurt. Het team richt van te voren de ruimte in en zet de voedselpakketten klaar die gebracht worden door de chauffeurs. Vanaf de openingstijd deel je samen met het team het betreffende pakket en producten uit aan de klanten. Houd er rekening mee dat er kratten en koelboxen moeten worden gesjouwd met een gewicht van ca. 20 kg.

Als teamleider heb je, na een inwerkperiode, de taak om:

  • vooraf enige administratie te doen om o.a. de klantenlijst uit te printen en bijzonderheden/ vragen te verwerken die per e-mail zijn binnenkomen,
  • achteraf, na de uitgifte, per e-mail terugkoppeling te geven aan de Intake-afdeling en eventueel het klantendatabaseprogramma bij te werken,
  • te zorgen voor voldoende bezetting van je team,
  • contactpersoon te zijn voor de uitgiftelocatie en voor bedrijven/ particulieren die extra producten komen brengen,
  • aanspreekpunt te zijn binnen de Voedselbank-organisatie en dat je deelneemt aan teamleiders-overleggen (2-3 keer per jaar).

Je krijgt ondersteuning van je team met o.a. een 2e teamleider die jou kan vervangen bij verhindering.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen bij het uitgiftepunt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margriet Bosma, 06 23244045.

Interesse?

Graag zien we je bericht met een korte motivatie tegemoet via kpcoordinator@voedselbanknijmegen.nl