Medewerker uitgiftepunt – locatie Elst

mrt 19, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel? Meld je dan aan als medewerker Uitgiftepunt van de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe.

Dit zijn wij

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen die niet genoeg voedsel kunnen kopen om dagelijks een gezonde maaltijd te kunnen bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week een kleine 1.000 aanvullende voedselpakketten in Nijmegen, Elst en Zetten. Met zo’n 200 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen met voedsel en gaan we voedselverspilling tegen.

Dit ga je doen

Als medewerker van een uitgiftepunt werk je in een team waarin een teamleider alles aanstuurt. Je richt van te voren de ruimte in en zet de voedselpakketten klaar die gebracht worden door de chauffeurs. Vanaf de openingstijd deel je aanvullende producten uit aan de klanten. Houd er rekening mee dat er kratten en koelboxen moeten worden gesjouwd met een gewicht van ca. 20 kg.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je bent fit en voor een langere periode beschikbaar op vrijdag, minimaal 1 keer per twee weken van 13:00 tot 16.00 uur. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een gezellig team vrijwilligers die samen zorg dragen voor een goede en vriendelijke overdracht van de voedselpakketten aan onze klanten.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen bij het uitgiftepunt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margriet Bosma, 06 23244045.

Interesse?

Graag zien we je bericht met een korte motivatie tegemoet via kpcoordinator@voedselbanknijmegen.nl.