Bloemen van de ChristenUnie

feb 22, 2022 | Nieuws

Ieder jaar zet de ChristenUnie een vrijwilliger of organisatie in het zonnetje. Dit jaar is de beurt aan de coรถrdinatoren en vrijwilligers van het uitdeelpunt van de voedselbank in Zetten.

Coรถrdinatoren Ria Weijs en Jeanette van Westreenen namen een bloemetje in ontvangst van gemeenteraadslid Gerdien Maaijen als teken van waardering voor hun inzet voor de voedselbank. 

Zij coรถrdineren de organisatie van de vrijwilligers van het uitdeelpunt in Zetten. De producten voor de pakketten komen uit de regio Nijmegen. In de middag worden de pakketten door een aantal vrijwilligers ingepakt en daarna komen andere vrijwilligers de pakketten uitdelen. Dit werk voorziet in een behoefte. Ongeveer 25 gezinnen uit de nabije dorpen ontvangen een pakket. Deze groep is niet steeds hetzelfde. Afhankelijk van de omstandigheden ontvangen gezinnen en ook alleenstaanden geen wekelijks pakket meer of juist wel. Ria, Jeanette en alle andere vrijwilligers in Zetten leiden dit werk al jaren in goede banen. De voedselbank zet zich in voor mensen in een moeilijke financiรซle situatie. De ChristenUnie waardeert de inzet van deze vrijwilligers zeer.

Dank aan de ChristenUnie voor jullie waardering en de mooie bloemen!