Nijmegen Fiets voor elkaar
Rabo Clubkascampagne

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe heeft zich ingeschreven voor de Rabobank Clubkascampagne.

Met de Rabobank Clubkascampagne ondersteunt Rabobank Rijk van Nijmegen het stichtings- en verenigingsleven in de regio. De Rabobank stelt hiervoor in 2019 is maar liefst € 250.000,- voor beschikbaar. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen.

Bestedingsdoel

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe vindt he belangrijk om aan onze ruim 2000 klanten een gevarieerd en zo gezond mogelijk voedselpakket te kunnen uitdelen. Om ook voldoende verse groenten, fruit en eieren te kunnen aanbieden moet de Voedselbank dit ook bijkopen. Het geld, dat we mogelijk ontvangen met de clubkascampagne, willen dus besteden aan meer vers en gezond voedsel in de voedselpakketten.

Wat kunt u doen?

Leden van Rabobank Rijk van Nijmegen mogen van 14 mei tot 29 mei 2019 stemmen via de stemsite van de Rabobank op de deelnemende verenigingen en stichtingen. Elk lid krijgt 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen per vereniging of stichting uitbrengen.

Bankiert u bij Rabobank Rijk van Nijmegen? Check dan of u lid bent. Dit kunt u zien in de Rabo App bij zelf regelen, profiel, contactgegevens wijzigen. Onder uw persoonlijke gegevens staat of men lid is.

Of log in bij Rabo Internetbankieren en kijk bij zelf regelen, profiel, contactgegevens wijzigen.

Ook ontvangt men als lid 1x per kwartaal het ledenmagazine Dichterbij. Nog geen lid? Word dan lid via: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/rijk-van-nijmegen/uw-lidmaatschap/ of via de Rabo app/Internetbankieren.

Met uw hulp maken wij kans op een gift uit de Rabo Clubkascampagne? Dus stem op Voedselbank Nijmegen Overbetuwe!

Namens Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe alvast hartelijk bedankt! Zie ook: www.voedselbanknijmegen.nl of kijk op onze facebookpagina