Medewerker Klantbeheer

apr 19, 2024 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel?  Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe. 

Wij zoeken versterking van ons team Klantbeheer en dat kan in onderling overleg diverse deeltaken betreffen. 

Dit zijn wij 

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen die niet genoeg voedsel kunnen kopen om dagelijks een goede maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week aan zo’n 900 huishoudens, waaronder veel kinderen, in Nijmegen en in de gemeente Overbetuwe een aanvullend pakket voedsel. Met ruim 200 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan extra voedsel en gaan we voedselverspilling tegen. Een van onze doelstellingen is ook om het uit te geven voedselpakket steeds gezonder van samenstelling te laten zijn. 

Dit doet team Klantbeheer

Klantbeheer is verantwoordelijk voor het hele administratieve proces van inschrijving als klant tot pakketuitreiking.  

Nieuwe aanvragen en verlengingsaanvragen komen bij klantbeheer binnen. Wij beoordelen deze, bewaken termijnen van inschrijving en dragen zorg voor de juiste informatie naar andere afdelingen binnen de voedselbank.  

Wij zien toe op de naleving van de voorwaarden voor toekenning en de spelregels binnen onze voedselbank, gedurende de hele periode van inschrijving. 

We maken gebruik van Microsoft 365 en een softwareprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor de Voedselbanken. De meeste tijd werken we achter een computerscherm. Er is daarnaast telefonisch contact met klanten en verwijzers.  

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.  

Je bent sociaal invoelend, proactief en werkt nauwgezet. Je hebt ervaring met digitaal werken, ervaart hier ook plezier in en bent handig met Microsoft 365.   

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau.  

Je bent beschikbaar om op dinsdagen vanuit ons kantoor aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen te werken. Daarnaast ben je bereid op andere momenten in de week van huis uit te werken.,  

Meer informatie

Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Annette van Kooten, het best bereikbaar via mail klantbeheerteamleider@voedselbanknijmegen.nl en telefonisch op dinsdag tot 16.00 uur via nummer 06-23112318.  

Geïnteresseerd?

Graag zien we je reactie, voorzien van een korte motivatie, tegemoet via vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Contact

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen

info@voedselbanknijmegen.nl
06 221 34 130

Bank: NL61RABO0104083255