Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel en ons team versterken? Meld je dan aan als telefonist op de vrijdagmiddag bij de Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe.

Dit ga je doen

Als telefonist beman je de telefoon van de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe. We zoeken iemand voor de vrijdagmiddag. Je neemt de telefoon aan vanuit huis. De telefoon staat aan tussen 12.30 uur en 17.00 uur. Je staat iedereen te woord die de Voedselbank belt. Dit varieert tussen van leveranciers, klanten of instanties/particulieren die een actie willen doen. Zo nodig verwijs je mensen door naar andere instanties of intern bij de Voedselbank. Dit kan per mail of soms telefonisch aan de betreffende afdeling of contactpersoon bij de Voedselbank. Je hebt ook inzage in het klantenregistratie-programma en maakt daar ook zelf mutaties in.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je bent flexibel, klantgericht, betrokken en sociaal vaardig. Je kunt goed met e-mail en computer werken en je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden voor bovenstaande vrijwilligersfunctie door een motivatie te sturen naar: vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl. Er wordt dan binnen enkele dagen contact met je opgenomen.