De inpakploegen pakken wekelijks ca. 900 voedselpakketten in bij ons op de loods. Aanvullend op de voedselpakketten krijgen onze huishoudens ook koel- en vriesproducten mee. De diepvries wordt op dinsdag, per uitgiftepunt, ingepakt in koelboxen.

Dit ga je doen

Als teamleider bereid je het inpakken van de vriesproducten voor, samen met voorraadbeheer, en je stuurt een team aan van 3 à 4 medewerkers. Je deelt het teamleiderschap met z’n tweeën zodat je elkaars backup kunt zijn; je werkt dus ook mee met het inpakken.

Het inpakken van de diepvriesproducten is op dinsdag van 9.00-14.30 in onze loods op de Winkelsteegseweg. Voor dit werk moeten volle koelboxen en volle diepvrieskratten getild worden, en af toe moet je de kou trotseren in de vriescel waar het -20°C is.  

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Je bent fit en een trouwe medewerker die niet niet gauw afhaakt. Je kunt goed overweg met computerprogramma’s en e-mail. Je kunt met een stapelaar overweg of bent bereid om op korte termijn dit certificaat te behalen (dit zal de Voedselbank voor je organiseren).

Je beschikt over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en je vindt het leuk deel uit te maken van een enthousiast team vrijwilligers. We verwachten dat je minimaal eens in de twee weken beschikbaar bent op dinsdag van 09:00 – 14:30. Ook is het prettig als je ook op maandagen aanwezig kunt zijn. 

Meer informatie

Geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods. Je kunt je aanmelden of meer informatie verkrijgen door een e-mail te sturen naar vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl.