Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel?  Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe.

Dit ga je doen

Als medewerker Intake behandel je aanvragen voor een voedselpakket. Je ziet toe op de naleving van de voorwaarden voor toekenning, zowel bij inschrijving als daarna.

Nieuwe klanten worden aangemeld bij de Intake en bestaande klanten kunnen met hun vragen terecht bij de Intake. Je hebt via telefoon en e-mail contact met verwijzende instanties, met klanten en met de teamleiders van de uitgiftepunten.

Je werkt met een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor de Voedselbanken.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Je bent sociaal invoelend, proactief en vindingrijk. Je hebt ervaring met digitaal werken en bent handig met kantoorsoftware, zoals Excel. Bovendien beschik je over een dosis humor en vind je het leuk deel uit te maken van een team vrijwilligers.

Je bent beschikbaar om op dinsdagen op het kantoor bij de loods van de voedselbank te werken. Daarnaast ben je bereid ook wel op andere momenten in de week (met name donderdagmiddag) van huis uit te werken.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Meld je aan voor deze vrijwilligersfunctie door een motivatiemail te sturen naar vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl. Er wordt dan binnen enkele dagen contact met je opgenomen.