Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket voedsel?  Meld je dan aan als medewerker Inpakploeg voor de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe.

Dit ga je doen

De inpakploegen pakken gezamenlijk wekelijks ca. 900 voedselpakketten in bij ons op de loods. Deze pakketten worden samengesteld en ingepakt op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en –avond en vrijdagmiddag. We zoeken inpakploeg medewerkers voor de dinsdag- en vrijdagmiddag van 13:30 – 17:00 om voor ca. 120 huishoudens de producten klaar te zetten voor het winkelconcept.

Op vrijdagmiddag is de ‘orderpick’ voor de uitgiftepunten Goffert en Noord. Je haalt producten uit de stelling, telt ze uit en pakt ze eventueel om.

Op dinsdagmiddag zet je alle producten neer volgens het winkelconcept, pak je om en maak je de promotie en verdeelsleutels klaar. Daarnaast vul je de koelboxen. Wanneer alle producten klaargezet zijn wordt alle emballage opgeruimd en wordt er schoongemaakt. De inpakploeg kenmerkt zich door hard werken en een goeie werksfeer.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Je bent fit en een trouwe medewerker die niet gauw afhaakt. Je beschikt over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en je vindt het leuk deel uit te maken van een enthousiast team vrijwilligers. Je bent bereid om een cursus te volgen voor het werken met een stapelaar. We verwachten dat je minimaal eens in de twee weken beschikbaar bent op dinsdagmiddag van 13:30 – 17:00 en/of vrijdagmiddag 13:30 – 17:00.

Meer informatie

Meer informatie

Geïnteresseerd? Meld je aan voor deze vrijwilligersfunctie door een motivatiemail te sturen naar: vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl. Er wordt dan binnen enkele dagen contact met je opgenomen.