Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket voedsel en ons team versterken? Meld je dan aan als Medewerker Communicatie bij de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe (2-4 uur per week).

Dit ga je doen

Als medewerker Communicatie ben je verantwoordelijk voor de contentcreatie en websitebeheer van de Voedselbank. Daarbij speel je een belangrijke rol bij het vergroten van de zichtbaarheid en impact van onze Voedselbank. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en beheren van boeiende en informatieve content voor verschillende communicatiekanalen, evenals het onderhouden en updaten van onze website. Je werkt nauw samen met het communicatieteam om onze missie effectief te communiceren en een positieve betrokkenheid van ons publiek (pers, klanten, donateurs etc.) te bevorderen.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Daarnaast beschik je over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en vind je het leuk deel uit te maken van een enthousiast team van vrijwilligers.

  • Affiniteit met communicatie, marketing, journalistiek of een gerelateerd vakgebied.
  • Uitstekende schrijf- en taalvaardigheden in het Nederlands.
  • Ervaring met teksten schrijven voor websites, sociale media of andere communicatiekanalen is van belang.
  • Basiskennis van websitebeheer en het vermogen om te werken met contentmanagementsystemen (CMS). Wij werken zelf namelijk met WordPress.
  • Creatief denkvermogen en het vermogen om informatie om te zetten in boeiende en toegankelijke content voor al onze lezers.
  • Je vindt het leuk om ons te ondersteunen met creatieve ideeën.

Geïnteresseerd?

Meld je aan voor deze vrijwilligersfunctie door een motivatiemail te sturen naar: vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl. Er wordt dan binnen enkele werkdagen contact met je opgenomen.