ICT Supportmedewerker  

nov 18, 2023 | Vacatures

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket voedsel en ons team versterken? Meld je dan aan als ICT Supportmedewerker bij de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe (2-4 uur per week). 

Dit ga je doen 

Als ICT Supportmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers bij vragen en problemen bij gebruik van Microsoft 365. Je assisteert bij het beheer van gebruikers, bijvoorbeeld bij mutaties van vrijwilligers. Ook zorg je dat computers en applicaties up-to-date blijven, zodat gebruikers steeds veilig en probleemloos hun werk kunnen blijven doen. Je vormt samen met één andere vrijwilliger het ICT-team .

Dit ben jij 

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook leuk om contact te hebben met de vele vrijwilligers en een probleem of vraag snel te vertalen naar een passende oplossing.  

  • Je hebt affiniteit met automatisering. 
  • Je hebt kennis van Microsoft 365 (voorheen Office 365), Azure en Windows of vindt het leuk en bent in staat daar snel meer over te leren. 
  • Je bent dienstverlenend en helpt gebruikers graag – meestal telefonisch of per mail – met allerhande ICT-vragen, van wachtwoordherstel tot complexere vragen over Outlook, SharePoint en meer. 
  • Je werkt op afstand maar kunt ook af en toe naar het kantoor van de Voedselbank komen om daar onderhoud op de Windows-installaties uit te voeren. 
  • Je hebt de flexibiliteit om vrijwilligers bij de meest urgente vragen snel te helpen. 

Geïnteresseerd? 

Meld je aan voor deze vrijwilligersfunctie door een e-mail te sturen naar vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl. Er wordt dan binnen enkele werkdagen contact met je opgenomen.