Dit ga je doen

Als medewerker schoonmaakteam verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de loods. Er is een schoonmaakprogramma aanwezig waarin alles frequent aan bod komt. De loods wordt schoon gemaakt volgens de normen van de NVWA (de Warenwet). Locatie: Loods – Magazijn Voedselbank Nijmegen, Winkelsteegseweg 144b, 6534 AR.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig. Je hebt affiniteit met het vakgebieden en weet met de juiste bedrijfsschoonmaakmiddelen om te gaan. Je bent voor een langere periode beschikbaar op maandag tussen 9.00 – 13.00 uur of vrijdagmiddag tussen 13.00 – 15.30uur, waarbij bij voldoende vrijwilligers dit geroosterd kan worden om de week. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers en beschikt over een goede dosis humor.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Richard Satijn, Teamleider Loodsbeheer op loodsbeheer@voedselbanknijmegen.nl .

Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods. Meer informatie over de voedselbank kun je vinden op www.voedselbanknijmegen.nl .