Dit ga je doen

Als telefoniste beman je de telefoon van de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe. We zoeken iemand voor de donderdag. Je neemt de telefoon aan vanaf thuis of vanaf de loods. Als je vanaf de loods werkt kun je de voedselbanktelefoon gebruiken. De telefoon staat aan tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Je staat iedereen te woord die de Voedselbank belt, zoals leveranciers, klanten of instanties/particulieren die een actie willen doen. Zo nodig verwijs je mensen door naar andere instanties of intern bij de Voedselbank. Dit kan per mail of soms telefonisch aan de betreffende afdeling of contactpersoon bij de Voedselbank. Je hebt ook inzage in het klantenregistratie programma en maakt daar ook mutaties in.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je bent flexibel, klantgericht, betrokken en sociaal vaardig. Je kunt goed met e-mail en computers werken en je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed ontwikkeld. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods. Je kunt je aanmelden of meer informatie verkrijgen door contact op te nemen met Martha Opmeer, teamleider telefonisten. Bereikbaar via e-mail telefoonteamleider@voedselbanknijmegen.nl