Dit ga je doen

Als teamleider voorraadbeheer heb je het overzicht op de voorraden in de stelling, de voorraden die onderweg zijn en de voorraden die in de toekomst nodig zijn. Je onderhoudt het contact met het distributiecentrum in Arnhem en overlegt samen met de inpakploeg wat er wekelijks in de kratten gepakt wordt. Daarnaast houd je in een overzichtelijke vorm de voorraad bij in een database. Je team is momenteel nog niet gevormd, dit zal in de loop van de tijd vormgegeven worden. Je eerste aanspreekpunt is de coördinator productgericht proces.

Hieronder staat een niet volledige opsomming van je werkzaamheden om een indruk te krijgen:

  • Beheer en opslag inkomende goederen via Voedselverwerving of lokaal initiatief
  • Contactpersoon voor distributiecentrum Arnhem en distributielijsten beoordelen
  • Beheer opslagsysteem en dit overzichtelijk in kaart brengen
  • Registeren THT-data
  • Samenstellen inhoud voedselpakketten (in overleg met teamleider Inpakploeg)
  • Signaalfunctie voedselveiligheid

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Je hebt affiniteit met logistieke processen en kent de markt in het vakgebied Retail & food, of ziet het zitten om deze branche te leren kennen. Je bent een persoon die stevig in zijn schoenen staat, proactief en vindingrijk is. Bovendien beschik je over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en vind je het leuk deel uit te maken van een enthousiast team vrijwilligers. We verwachten dat je gemiddeld 6-8 uur per week met je taak bezig zult zijn, met name op de dinsdag en donderdag, eventueel ook op vrijdagmorgen.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Peter Ovink, coördinator Productgericht Proces (ppcoordinator@voedselbanknijmegen.nl of tel. 06 4283 5688.

Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods. Meer informatie over de voedselbank kun je vinden op www.voedselbanknijmegen.nl.