Dit ga je doen
De inpakploegen pakken wekelijks ca. 800 voedselpakketten in bij ons op de loods. Deze pakketten worden samengesteld en ingepakt op dinsdagmiddag en donderdagmiddag en -avond. We zoeken inpakploeg medewerkers voor de donderdagavond van 18:00 – 20:30.
Tijdens het kratten inpakken sta je aan een positie aan de rollerbaan waar je een of meerdere producten in elk krat doet. Aan het einde van de rollerbaan worden de volle kratten in de bus geladen of opgestapeld. Wanneer alle kratten gevuld zijn wordt alle emballage opgeruimd en wordt er schoongemaakt. De inpakploeg kenmerkt zich door hard werken en een goeie werksfeer met muziek.

Dit ben jij
Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.
Je bent fit en een trouwe medewerker die niet niet gauw afhaakt. Je beschikt over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en je vind het leuk deel uit te maken van een enthousiast team vrijwilligers. We verwachten dat je minimaal eens in de twee weken beschikbaar bent op donderdagavond 18:00 – 21:30.

Meer informatie
Geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods. Je kunt je aanmelden of meer informatie verkrijgen door contact op te nemen met Jan Kolner via vrijwilligerszaken@voedselbanknijmegen.nl