De inpakploeg pakt wekelijks ca. 750 voedselpakketten in bij ons op de loods. Er is een moment op donderdag van 16:00 – 18:00 en 18:00 – 20:30 en op dinsdagmiddag van 14:00 – 15:00. Op donderdagavond stuur je ca. 18 ervaren inpakkers aan en op dinsdag ca. 6 medewerkers. De inpakploeg kenmerkt zich door hard werken en een goeie werksfeer met muziek. Als teamleider stuur je het gehele inpakproces aan: je verdeelt de taken over het team, regelt de bezetting en je denk je mee over de samenstelling van de pakketten. Daarnaast zijn er administratieve werkzaamheden. We zoeken momenteel iemand voor de dinsdagmiddag met de optie om in te vallen of af te wisselen op donderdagavond.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.
Je bent fit en een trouwe medewerker die niet niet gauw afhaakt. Je kunt goed overweg met computerprogramma’s en e-mail. Je beschikt over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en je vind het leuk deel uit te maken van een enthousiast team vrijwilligers. We verwachten dat je minimaal eens in de twee weken beschikbaar bent op donderdagavond van 18:00 tot 20:30 en dinsdagmiddag van 14:00 tot 15:00.

Meer informatie
Geïnteresseerd? Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Margriet Bosma, Coördinator Klantgericht Proces, tel. 06 2324 4045. Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods. Meer informatie via e-mail info@voedselbanknijmegen.nl