Dit ga je doen

De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe kent negen uitgiftepunten waar onze klanten hun voedselpakket kunnen ophalen. Als medewerker van een uitgiftepunt werk je in een team waarin een teamleider alles aanstuurt. Je zet van te voren de voedselpakketten klaar die gebracht worden door de chauffeurs en vanaf de openingstijd deel je het pakket uit aan de klanten.

De uitgiftetijden op locatie Elst (Gebouw Vivare, Verdistraat 27a, Elst) zijn op vrijdag van 14.45 tot 16.00 uur. Houd er rekening mee dat er kratten en koelboxen moeten worden gesjouwd met een gewicht van ca. 20 kg.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je bent fit, een trouwe medewerker en voor een langere periode beschikbaar op vrijdag, minimaal 1 keer per twee weken van 13:30 tot 16.30 uur. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers die samen zorg dragen voor een goede en vriendelijke overdracht van de voedselpakketten aan onze klanten.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om een keer mee te lopen bij het uitgiftepunt. Je kunt je aanmelden of meer informatie verkrijgen door contact op te nemen met Margriet Bosma via kpcoordinator@voedselbanknijmegen.nl of bel 06 2324 4045.