De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe kent acht uitgiftepunten waar onze klanten hun voedselpakket kunnen ophalen. Als medewerker van een uitgiftepunt werk je in een team waarin een teamleider alles aanstuurt. Je zet van te voren de voedselpakketten klaar die gebracht worden door de chauffeurs en vanaf de openingstijd deel je het pakket uit aan de klanten.
De uitgiftetijden op locatie Dukenburg (Ontmoetingskerk, Meijhorst 70-33) zijn op vrijdag van 09.45 tot 12.15 uur. Houd er rekening mee dat er kratten en koelboxen moeten worden gesjouwd met een gewicht van ca. 20 kg.


Dit ben jij
Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je bent fit en voor een langere periode beschikbaar op vrijdag, minimaal 1 keer per twee weken van 09.00 tot 12.30 uur. Je bent fit en een trouwe medewerker. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers die samen zorg dragen voor een goede en vriendelijke overdracht van de voedselpakketten aan onze klanten.


Meer informatie
Geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op een van de uitgiftepunten en een keer mee te lopen met een van onze andere vrijwilligers daar. Meer informatie via info@voedselbanknijmegen.nl.