Dit ga je doen 

Je gaat zoeken naar geschikte leveranciers voor (verse) voedingsmiddelen en aanverwante producten, die de Voedselbank structureel, bij voorkeur gratis of tegen zo gering mogelijke kosten, willen voorzien van voldoende producten om gezonde pakketten te kunnen samenstellen. Daarnaast blijf je in contact met de bestaande leveranciers om de relatie in stand te houden. 

Dit ben jij 

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je kent de markt in het vakgebied retail, food en agro, of ziet het zitten om deze branche te leren kennen. Je bent een onderhandelaar die stevig in zijn schoenen staat, proactief en vindingrijk is en in staat is om lucratieve afspraken voor  de Voedselbank te maken. Onze middelen zijn immers beperkt. Bovendien beschik je over doorzettingsvermogen en vind je het leuk deel uit te maken van een enthousiast team vrijwilligers. We denken aan ongeveer 8 tot 12 uur per week. Zelfstandig te bepalen hoe je dit invult. 

Meer informatie 

Geïnteresseerd? Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Peter Ovink, coördinator productgericht proces. Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods. Meer informatie via e-mail peter.ovink@voedselbanknijmegen.nl.