Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket aan voedsel? Wij zijn op zoek naar een communicatiemedewerker die de Voedselbank Nijmegen- Overbetuwe hierbij kan helpen.

Wat ga je doen
Het doel van je rol als communicatiemedewerker is het vergroten van de zichtbaarheid van de activiteiten van Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe.
Je zet jouw creativiteit in zodat de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe zichtbaarder wordt in de reguliere-, online- en sociale media. Je schrijft artikelen voor onder andere de interne en externe nieuwsbrief, de website en Facebook. Maar je denkt ook mee over het opzetten van een Instagram account en onderzoekt de mogelijkheden om LinkedIn in te zetten richting de meer zakelijke partijen. Je schrijft en verstuurt persberichten op verzoek van het bestuur.

Wie ben jij
Je bent iemand die oog heeft voor wat er moet gebeuren. Je bent proactief en creatief. Je hebt een vlotte pen. Je bent flexibel en wilt je inzetten om bekendheid te generen voor activiteiten van en voor de Voedselbank, hier verslag van te doen en interviews af te nemen en te schrijven over de Voedselbank. Kortom, je bent een allround communicatieprofessional met kennis van sociale media en voelt je verbonden met de doelstellingen van de Voedselbank.

Wij bieden
Een afwisselende vrijwilligersfunctie. Je doet het werk niet in je eentje maar werkt samen met een team enthousiaste mensen met en zonder ervaring op het gebied van communicatie, maar allemaal met het hart op de juiste plek. Flexibel werk, goed in te passen in je beschikbare tijd. En vooral heel dankbaar werk. Ook bij externe relaties waarmee je contact gaat hebben zul je veel sympathie en medewerking ervaren.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over onze Voedselbank www.voedselbanknijmegen.nl .
Geïnteresseerd? Stuur een bericht naar communicatie@voedselbanknijmegen.nl of neem contact op met Hans van der Westen (06-22397980) of Patricia van Hooff (06-22927339).