Dit ga je doen
Wij krijgen producten van de regionale Voedselbank in Arnhem. Daarnaast hebben we ook afspraken met leveranciers uit de regio voor diverse producten. In je rol als chauffeur haal je op dinsdag en/of op woensdag en/of op donderdag de producten op bij de verschillende locaties en laad je de producten vervolgens uit op de thuislocatie van de Voedselbank Nijmegen, Winkelsteegseweg 144b.
Op vrijdag worden de voedselpakketten naar 7 uitdeelpunten in Nijmegen, Elst en Zetten gebracht. De chauffeur laadt de voedselpakketten in, brengt ze naar de uitgiftepunten en laadt ze daar weer uit. Daarna haal je de lege emballage op bij de uitgiftepunten. Tenslotte help je de emballage in de loods weer op de juiste plek zetten.
Houd er rekening mee dat er kratten moeten worden gesjouwd met een gewicht tot ca. 15 kg.
Dit ben jij
Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je bent voor een langere periode beschikbaar op dinsdagmorgen (van 09.00 tot 13.00uur) of op woensdagmorgen (van 08.30 tot 11.00uur) of op donderdagmorgen (van 09.00 tot 13.00uur) of op vrijdagmorgen (van 08.00 tot 13.00uur) of op vrijdagmiddag (van 12.00 tot 16.00 uur) of een combinatie van deze mogelijkheden, minimaal 2 keer per maand.
Je vindt het leuk om deel uit te maken van het team chauffeurs. en je bent in het bezit van een geldig rijbewijs, minimaal B en hebt bij voorkeur ervaring in het rijden met een bestelbus.
Meer informatie
Geïnteresseerd? Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods of een keer mee te lopen met een van onze andere chauffeurs. Meer informatie bij Wim Huveneers, teamleider Transport. Bereikbaar via e-mail transport@voedselbanknijmegen.nl