Als medewerker schoonmaakteam verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de loods. Er is een schoonmaakprogramma aanwezig waarin alles frequent aan bod komt. De loods wordt schoon gemaakt volgens de normen van de NVVA (de Warenwet).
Locatie: Loods – Magazijn Voedselbank Nijmegen, Winkelsteegseweg 144b, 6534 AR.

Dit ben jij
Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig. Hebt affiniteit met het vakgebieden en weet met de juiste bedrijf schoonmaakmiddelen om te gaan. Je bent voor een langere periode beschikbaar op maandag tussen 9.00 – 13.00 uur of vrijdagmiddag tussen 13.00 tot 15.30 uur, waarbij bij voldoende vrijwilligers dit geroosterd kan worden om de week. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team vrijwilligers en beschikt over een goede dosis humor.

Meer informatie
Geïnteresseerd? Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Martin Stuart, Teamleider Loods beheer (0031653815269). Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken en een keer mee te lopen met een van onze andere vrijwilligers daar. Stuur je reactie naar:
info@voedselbanknijmegen.nl