Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket voedsel?  Meld je dan aan voor de Inpakploeg voor de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe.

Dit zijn wij

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen zo arm dat ze niet genoeg voedsel kunnen kopen om voor hun gezin dagelijks een gezonde maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen – Overbetuwe verstrekt elke week aan zo’n 700 à 750 gezinnen, waaronder meer dan 1000 kinderen, in Nijmegen, Elst en Zetten een aanvullend pakket voedsel. Met ongeveer 150 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan extra voedsel en gaan we voedselverspilling tegen.

Een van onze doelstellingen is om onze klanten wekelijks meer ge­zond voedsel geven.

Dit ga je doen

Bij de inpakploeg werk je mee om alle voedselpakketten in te pakken bij ons op de loods. Dit is op donderdagavond van 18:00 tot ca. 20:30. Per avond zijn er ca. 18 vrijwilligers nodig aan de rollerbaan waar ca. 700 kratten langs komen om gevuld te worden.

Je staat op een positie aan de rollerbaan waar je een  of meerdere producten in elk krat doet. Aan het einde van de rollerbaan worden de volle kratten in de bus geladen of opgestapeld. Wanneer alle kratten gevuld zijn wordt alle emballage opgeruimd en wordt er schoongemaakt. De donderdagavond kenmerkt zich door hard werken en een goeie werksfeer met muziek.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank.

Je bent fit en een trouwe medewerker die niet niet gauw afhaakt. Je beschikt over een goede dosis humor en doorzettingsvermogen en je vind het leuk deel uit te maken van een enthousiast team vrijwilligers. We verwachten dat je minimaal eens in de twee weken beschikbaar bent op donderdagavond van 18:00 tot 20:30.

Meer informatie

Geïnteresseerd? Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Corrie Stuart, teamleider Inpakploeg, tel. 06 5576 3633. Je bent van harte uitgenodigd om een keer te komen kijken op de loods. Meer informatie via e-mail info@voedselbanknijmegen.nl